Nationaal Sportinnovatie Diner

Nederland is in 2030 het meest sportieve land in de wereld. Deze uitdagende ambitie stond centraal tijdens het Nationaal Sportinnovatie Diner dat gehouden werd in Sociëteit De Witte in Den Haag. Wij waren verantwoordelijk voor projectmanagement, ondersteuning in programmacoördinatie, logistieke organisatie en communicatie met de bezoekers.

Energie uit de Wijk Challenge

De gemeente Den Haag wil bewoners uitdagen om ook zelf op nieuwe manieren met energietransitie aan de slag te gaan. Met de challenge ondersteunt de gemeente inwoners met vernieuwende, duurzame ideeën om deze samen met buren, hun vereniging of club in hun wijk uit te voeren.Wij organiseren de totale challenge van begin tot eind. We […]

N211 | N470 geeft Energie!

N211|N470 geeft Energie! is een strategisch innovatieproject van de provincie Zuid-Holland. Twee wegen werden CO2-negatief vernieuwd als pilot voor alle wegen in de provincie. Met behulp van communicatie moesten de pilots een vliegwiel worden richting de bouwsector, andere overheden, de interne organisatie en lokale stakeholders.

Museumnacht Kids

We kunnen kinderen niet vroeg genoeg in aanraking laten komen met kunst en cultuur. Via Museumnacht Kids ondersteunen we musea en culturele instellingen in het bereiken van een jong en divers publiek. Museumnacht Kids vindt jaarlijks plaats in Den Haag, Haarlem en Utrecht. Nieuwe steden volgen binnenkort!

Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag is een laagdrempelig cultureel evenement met een spraakmakend programma. De diversiteit aan deelnemende instellingen en het brede scala aan activiteiten en exposities geeft bezoekers van de Museumnacht de vrijheid om zelf een persoonlijk programma samen te stellen vol klassiekers, verrassingen en eenmalige belevenissen.

Bunkerdag

Bunkerdag is een leerzame dag waarbij een bezoek aan Atlantikwall-bunkers hand in hand gaat met het vergroten van de kennis van de geschiedenis bij een breed publiek. Het programma draagt bij aan een diepere bewustwording van de betekenis van oorlog en vrijheid en aan een beter begrip van de cultuur-historische waarde en betekenis van dit erfgoed.

Infra Innovatie Netwerk

Voor het Infra Innovatie Netwerk hebben we een LinkedIn-showcasepagina vormgegeven en opgebouwd tot een levendig online platform met rijke content om mensen te inspireren nu fysieke bijeenkomsten niet kunnen plaats vinden.

Innovationlink

Innovationlink activeert ‘verborgen’ innovaties die (nog) niet op de markt verkrijgbaar zijn met een netwerk van experts, in Innovatiecirkels en op regionale schaal. In 20 jaar heeft Innovationlink tientallen verborgen innovaties geholpen op de weg van idee naar marktintroductie. Met de ambitie om het platform te versterken en te laten groeien heeft de stichting ons […]