Big Improvement Day

Op de derde dinsdag van januari komt het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid samen op hét netwerkevenement en de meest positieve dag van het jaar: Big Improvement Day.   

Het concept

De Big Improvement Day (BID) is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. In het programma, waar afwisselend ruimte is voor sprekers, interviews, netwerken en workshops, wordt de verbinding tussen overheid en bedrijfsleven gelegd in verschillende sectoren. Zo ontstaan er innovatieve ideeën, nieuwe ontmoetingen en vernieuwende samenwerking. Daarbij is het uitgangspunt van BID dat iedere bezoeker aan het einde van de dag naar huis gaat met minimaal één goed idee, één goed contact en één goede actie.  

Onze bijdrage

Wij waren van 2008 t/m 2020 in verschillende rollen betrokken bij de oprichting en uitvoering van BID. Zowel de inhoudelijke als de logistieke organisatie in het AFAS Circustheater te Scheveningen behoorde tot de werkzaamheden. We waren medeverantwoordelijk voor het programmaconcept en voor het scouten, werven en briefen van sprekers en programmaonderdelen. Op logistiek vlak produceerden we het evenement van begin tot eind, zoals bezoekersregistratie, podiumregie, techniek en catering.