Concepting

We zijn initiatiefnemer en organisator van jaarlijkse evenementen met een cultureel, sociaal of maatschappelijk doel. Dat is simpeler dan het klinkt. Als we kansen zien om dit doel te bereiken en er is voldoende enthousiasme, dan brengen we betrokkenen bij elkaar. Het concept moet op een bierviltje passen en overweldigend zijn voor bezoekers of deelnemers. Als we ook de organisatie en financiën rond kunnen krijgen, dan gaan we aan de slag. Heb jij een goed idee en wil je samen met ons een nieuw concept bouwen? Neem contact met ons op! 

Onze eigen concepten

Bunkerdag

We verbinden bunkerorganisaties door heel Nederland om 1 dag per jaar alle bunkers van de Atlantikwall te openen voor publiek. Door de bezetting zichtbaar te maken, laten we de waarde van vrede en vrijheid zien.
Lees meer

Museumnacht Den haag

Dit laagdrempelige culturele festival heeft een spraakmakend programma voor jongeren van 18-35 jaar. Zo helpen we de publieksbasis van de Haagse musea en culturele instellingen te verjongen en te verbreden.
Lees meer

Museumnacht Kids

Ontwikkeld om kinderen op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. Een toegankelijk concept dat in diverse steden een vaste plek heeft gekregen op de culturele agenda.
Lees meer

TechxWorld

Techniekfestival TECHxWORLD hebben we ontwikkeld om jongeren enthousiast te maken voor een carrière in de techniek, technologie en ICT. Jaarlijks kwamen ruim 2500 scholieren, techniekstudenten en -docenten naar dit festival in Eindhoven en Rotterdam. 
Lees meer

Week van Inspiratie

Hét opleidingsevenement voor medewerkers van overheidsinstanties hebben we onder eigen label doorontwikkeld om medewerkers van overheidsorganisaties te prikkelen zich te blijven ontwikkelen en hun kennis en kunde up-to-date te houden.
Lees meer

Cyber Security Week

In afstemming met de opdrachtgever en partners hebben wij het concept van de beurs en het congres zelf vormgegeven en risico genomen in de exploitatie ervan. Het resultaat was een totaalconcept waarin de programmaonderdelen elkaar versterkten.
Lees meer

Big Improvement Day

Op de derde dinsdag van januari komt het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid samen op de meest positieve dag van het jaar. Romy en Ivo waren betrokken bij de oprichting van dit netwerkevenement en de inhoudelijke en logistieke organisatie.
Lees meer