wat we bieden.

We combineren de kracht van verbinding, creativiteit en ondernemerschap om organisaties te helpen met hun strategische vraagstukkencommunicatie-uitdagingen en inspirerende evenementenconcepten. Lees hieronder over onze populairste diensten of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Communicatie

Alles is communicatie. We doen het doorlopend en we zijn allemaal ervaringsdeskundig. Maar als het complex wordt, staat ons bekwame team klaar om je te helpen bij je communicatiestrategie, de uitvoering ervan en de organisatie van evenementen.
Lees meer

Concepting

In sectoren die meer aandacht verdienen brengen we partijen bij elkaar. We ontwikkelen met deze partijen gezamenlijke concepten die voor iedereen waarde creëren. Zo dragen we door heel Nederland bij aan het versterken van culturele, sociale en maatschappelijke organisaties en hun doelen. Naast het ontwikkelen van de concepten, zijn wij vaak ook verantwoordelijk voor de gehele organisatie en communicatie van het evenement.
Lees meer

Consulting

Door te visualiseren en belangen te verbinden helpen we organisaties hun vraagstuk te verbreden en samen met alle betrokkenen nieuwe kansen en oplossingen te vinden. We benutten onze creativiteit en maken gebruik van bewezen methodieken om het beste resultaat te behalen.
Lees meer

onze stijl.

Omdenken

Creativiteit is de kern van ons denkenWe gebruiken nieuwe speelvelden en nieuwe processen om oplossingen te vinden voor huidige problemen. Ook wanneer die helemaal vast lijken te zitten. 

verbinden

Samen kom je verder. Vanuit gezamenlijke doelen betrekken we betrokken partijen, teamleden, collega’s, gebruikers en klanten. Door co-creatie ontstaan betere oplossingen en wordt iedereen mede-eigenaar van het proces. 

Onafhankelijk

Wij staan als partner open in de wedstrijd. Wij zoomen uit en zijn kritisch als het moet. Als we kansen of bedreigingen waarnemen die buiten onze opdracht vallen, zullen we daar ook over adviseren. 

Ondernemend

Of het nou een eigen concept is of een project in opdracht, voor ons telt het resultaat. Of er nou extra stappen voor nodig zijn of we het speelveld moeten wijzigen: wij zijn flexibel, optimistisch en staan er klaar voor!

Gericht op de toekomst

We kijken vooruit en willen werken aan een betere versie van de toekomst. Waar jij naartoe wilt, is het uitgangspunt. Door dit te visualiseren benutten we ieders verbeeldingskracht en gaan we de mogelijkheden creëren om daar naartoe te werken. 

Design thinking

We zijn ontwerpers en gebruiken het ontwerpproces om complexe vraagstukken te ontwarren en op te lossen. We ontwikkelen oplossingen voor mensen. Of het nu een strategische opgave of evenementenconcept betreft.