Stagiair(e) – Communicatie en PROCESBEGELEIDING

Volg jij een creatieve WO- of HBO-opleiding in bijvoorbeeld communicatie of innovatiemanagement? Vind je het leuk om je vernieuwende blik los te laten op een innovatieproces van een bedrijf, overheid of burgerinitiatief? Denk en schrijf je graag mee aan diverse duurzame communicatietrajecten? Help je mee om vanuit communicatie en marketing een succes te maken van Museumnacht Den haag en Museumnacht Kids in Utrecht, Haarlem en Den Haag? Ben je ondernemend en heb je een brede interesse? Ben je vanaf september beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden? Dan zoeken wij jou!

Donkergroen creators is op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e) met een passie voor innovatie en communicatie en affiniteit met duurzaamheid, technologie (en evenementen).

Over donkergroen creators

Wij zijn een jong bureau, gespecialiseerd in advies, procesbegeleiding en communicatie van duurzame projecten voor klanten zoals provincie Zuid-Holland en de gemeente Den Haag. Daarnaast ontwikkelen we eigen cultureel-maatschappelijke evenementen en organiseren deze ook, zoals de Museumnacht Den Haag, Bunkerdag en in verschillende steden Museumnacht Kids.

Voor de gemeente Den Haag begeleiden we bewonersinitiatieven die met hun voorstel voor energietransitie in hun straat of wijk de Energie uit de Wijk Challenge hebben gewonnen. We doen het programmamanagement voor innovatieplatform Innovationlink, waarbij we innovators helpen om hun idee naar de markt te brengen vanuit een netwerk van dienstverleners in alle stappen van het innovatieproces. Voor het Infra Innovatie-Netwerk bouwen we een online community op. Waar we kansen zien ontwikkelen we eigen (evenementen)concepten die we zelf in de markt zetten.

De werkzaamheden bij ons zijn divers. Ze hebben gemeen dat ze vragen om ondernemerschap, het zoeken van verbinding, onafhankelijk denken en creativiteit.

Ons bureau is gevestigd in Den Haag en bestaat uit een team van drie enthousiaste communicatie-, innovatie- en evenementenspecialisten. Donkergroen creators is voortgekomen uit de afdeling special projects van Winkelman en Van Hessen. Ruim 40 jaar was dit één van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland.

Vind jij het leuk om:

 • Nieuwe creatieve concepten uit te werken?
 • Mee te helpen bij de organisatie van creatieve sessies?
 • Brainstorms uit te werken?
 • Een inhoudelijk programma voor een bijeenkomst te ontwikkelen?
 • Om ons innovatieplatform te laten groeien?
 • Ons te ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie?
 • Content te schrijven voor meerdere van onze social media-accounts?
 • Opdrachtgevers te verrassen met creatieve oplossingen?
 • Mee te schrijven en organiseren bij onze duurzame communicatieprojecten?
 • Zelf verantwoordelijkheid te dragen?
 • Een werkplek te krijgen met het mooiste uitzicht van Den Haag?
 • Heel veel te leren tijdens je stage bij Donkergroen creators?

Je bent er nog! Enthousiast Geworden?

Mail je CV en Motivatie naar ons via Deze knop ↓