de groentjes.

Midden in de coronacrisis kozen Romy en Ivo in volle overtuiging voor het ondernemerschap. De goede collega’s kregen de kans om samen hun afdeling bij adviesbureau Winkelman en Van Hessen te verzelfstandigen en vanuit hun eigen visie vorm te geven en te leiden. De sprong in het diepe voelde vertrouwd vanaf dag 1. Donkergroen creators was geboren! Het diverse team van medewerkers en partners brengt ideeën, energie én jarenlange ervaring mee in communicatie en evenementen, concepten en consultancy.

Ivo Nederpelt

Als onafhankelijke geest helpt Ivo organisaties en projecten op strategisch niveau succesvol te blijven door mensen en belangen te verbinden en te omdenken naar originele, haalbare oplossingen. Hij is niet bang om disruptief te denken. Gebruikmakend van zijn verbeelding, kennis en communicatie-instrumenten realiseert hij verandering, vernieuwing, verbinding, succes en plezier. Echt enthousiast wordt Ivo als hij de belangen van verschillende stakeholders kan doorgronden en creatieve, kansrijke verbindingen kan maken die leiden tot een gezamenlijke ambitie. 

Hij heeft 15 jaar ervaring in design thinking, procesbegeleiding en de ontwikkeling van concepten, communicatiestrategie en positioneringen. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als programmamanager op de thema’s innovatie, technologie, energie en duurzaamheid.  

In tientallen opdrachten voor het bedrijfsleven en overheden hielp Ivo de bedrijfsdoelstellingen te realiseren door ‘next level playing fields’ te creërennieuwe kansen en inzichten door verandering van het speelveld en het aangaan van nieuwe verbindingen. 

Evalien timmers

Evalien is onze echte Hotello: multi-inzetbaar met gastvrijheid voorop. Dankzij haar levensmotto ‘gaat niet, bestaat niet’ brengt ze de evenementen die we realiseren altijd net een stapje verder en zorgt ze ervoor dat een evenement altijd door kan gaan. Waar tijdens de COVID-pandemie veel evenementen werden geannuleerd, ging bijvoorbeeld haar Prinsjesfestival alle jaren gewoon door. Zitten de weersomstandigheden toch een keer tegen, verplaatst Evalien alles naar een binnenlocatie.

Aan evenementen met een maatschappelijk karakter hangt ze ook graag een commerciële doelstelling, want die twee gaan prima samen. Dit brengt Evalien al jarenlang in de praktijk bij: Madurodam, Support Casper, Ministerie van Justitie, Gemeente Den Haag en Prinsjesfestival. 

Romy Fortuin

Romy is een organisatorische duizendpoot. Dankzij haar gedrevenheid, passie en organisatorisch vermogen is ze uitgegroeid tot onbetwiste eventmanager en een echte projectleider richting collega’s en opdrachtgevers. 

Bij Romy staat het creëren van een next-level beleving centraal. 
Een tot in de details verzorgd evenement, dat voor de bezoekers voelt als een ware beleving. Excellente uitvoering zorgt dat de aandacht van deelnemers en organisatoren uit kan gaan naar wat voor hén belangrijk is. 

Ze is een echte teamspeler waarbij haar kracht ligt in het directe contact met alle betrokkenen. Ze luistert naar de wensen van de betrokkenen en verbindt hen vanuit een gezamenlijke doelstelling, maar zal de touwtjes altijd strak in handen houden. Inmiddels heeft ze een groot netwerk van (logistieke) partners om zich heen gebouwd. Zo kan ze altijd snel schakelen en is de kwaliteit gegarandeerd.

Van 1 juli t/m 21 oktober is Romy met verlof.

Charlotte Maassen

Charlotte brengt inwoners, ondernemers en bezoekers van de stad graag dichter bij elkaar. Dit doet ze het liefst door het ontwikkelen van concepten die een belevenis opwekken waar bezoekers met plezier aan terug blijven denken. Binnen de culturele evenementen van Donkergroen Creators wil ze met partners samenwerken om een verbinding te maken tussen bezoekers onderling en hun omgeving en cultuur.

Leergierigheid staat voorop bij Charlotte, net als aanpakken. De creativiteit, zorgzaamheid en proactieve houding uit haar opleiding en horecaervaring zijn haar onmisbare inbreng bij het zoeken naar draagvlak en gezamenlijke meerwaarde. Charlotte houdt ervan om samen met het team te sparren, van elkaar te leren en zo efficiënt mogelijk samen te werken richting een eindproduct waarmee ze een nieuw of bestaand publiek kan verrassen en bereiken.

Eva van der zee

Ik ben geboren in het muzikale hart van Den Haag, waarbij mijn organisatorische kant al snel naar boven kwam. Wat begon met mijn afstudeerproject “Eva’s Wijsje” en muzikale avonden in het Paardcafé organiseren, groeide al snel uit tot een enorme passie voor evenementen waarbij Haagse cultuurmakers samenkomen. Ik leg graag onverwachte verbindingen en denk het liefst net buiten de lijntjes.

Met het netwerk dat ik de afgelopen acht jaar heb opgebouwd kan ik makkelijk connecties maken en hier haal ik energie uit. Het leukste om te doen is mensen inspireren en enthousiasmeren, maar het belangrijkste vind ik om mijn enthousiasme door te laten schemeren in ieder evenement wat ik creëer.

Loïs robles de medina

Loïs voelt een onweerstaanbare aantrekkingskracht tot alles wat groeit en bloeit. Met een passie voor natuur, fotografie, politiek en een flinke dosis leeslust omarmt ze de wereld om haar heen met een nieuwsgierige geest.

Buiten het bedenken van creatieve marketing- en communicatie-uitingen is ze vaak te vinden in de natuur: camera in de hand, vastbesloten de schoonheid van haar omgeving vast te leggen. Of het nu de rustige grachten zijn of weelderige velden in de buurt, ze gelooft in de kracht van beelden en verhalen om mensen te verbinden.

Met haar unieke kleur voegt Loïs iets bijzonders toe aan het palet van Donkergroen, waar creativiteit en betrokkenheid hand in hand gaan. Kortom, ze brengt haar eigen flair naar voren in een omgeving waar de schoonheid van de natuur samensmelt met creatieve ideeën en betrokkenheid.

groentje gezocht!

partners.

Door nauwe samenwerking met een aantal betrouwbare partners hebben we altijd de juiste expertise en voldoende capaciteit paraat in ieder klantteam. 

Minimal Mass levert communicatie-coaching en -advies aan ondernemers en organisaties in de groene economie.

Jan combineert 24 jaar ervaring als journalist binnen de publieke omroep met 6 jaar als communicatieadviseur aan bureauzijde
Als media- en communicatiestrateeg gaat hij altijd uit van wat de ontvanger interesseert.
 

Voxx Content in Context is een ervaren en creatief business-to-business communicatiebureau dat informatie en communicatie ontwikkelt die ertoe doet. Voxx levert content met impact

Leene communicatie helpt organisaties bij het vertellen van verhalen die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken – vrijwel altijd voor en met uiteenlopende stakeholders, in woord en in beeld.