Stagiair(e) – Events en Communicatie

Volg jij een HBO-opleiding richting leisure- en evenementenmanagement of marketing en communicatie, vind je het leuk om je creatieve blik los te laten op een evenement: fysiek, digitaal of hybride. Help je mee om een succes te maken van Museumnacht Den haag en Museumnacht Kids in Utrecht, Haarlem en Den Haag? Ben je vanaf september beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden? Dan zoeken wij jou!

Donkergroen creators is op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e) met een passie voor evenementen, cultuur, organiseren, marketing en communicatie.

Over donkergroen creators

Wij zijn een jong bureau, gespecialiseerd in de organisatie van culturele evenementen. We organiseren jaarrond de Museumnacht Den Haag, Bunkerdag en in verschillende steden Museumnacht Kids.

Museumnacht Den Haag organiseren we ieder jaar in oktober. Bij ruim 25 instellingen ontvangen we duizenden bezoekers.
Museumnacht Kids is het kleine zusje dat we inmiddels in Den Haag, Haarlem en Utrecht organiseren. Tijdens Bunkerdag openen we zo veel mogelijk bunkers uit de tweede Wereldoorlog. Inmiddels zijn dat zo’n 100 bunkers in ruim 30 steden en dorpen langs de Nederlandse kust.

Bij Donkergroen creators bedenken we het gehele concept van beleving, programmering en marketing tot de logistiek. Daarna gaan we dit van begin tot eind uitvoeren. We vullen het programma, stemmen deelname af met alle locaties, werken samen met maatschappelijke partners, doen marketing en kaartverkoop, we organiseren de opening en afterparty, regelen catering, decoratie en geven het hele jaar door via onze socials aandacht aan de deelnemers.

Ons bureau is gevestigd in Den Haag en bestaat uit een team van drie enthousiaste communicatie- en evenementenspecialisten. Donkergroen creators is voortgekomen uit de afdeling special events van Winkelman en Van Hessen. Ruim 40 jaar was dit één van de grootste zelfstandige communicatieadviesbureaus in Nederland.

Vind jij het leuk om:

  • Evenementen te organiseren?
  • Contact te onderhouden met leveranciers en partners?
  • Meer te leren over marketing en communicatie?
  • Content te schrijven voor meerdere van onze social media accounts?
  • Mee te helpen bij de uitvoering van de evenementen?
  • De culturele sector te ontdekken?
  • Zelf verantwoordelijkheid te dragen?
  • Nieuwe creatieve concepten uit te werken?
  • Heel veel te leren tijdens je stage bij Donkergroen creators?

Je bent er nog! Enthousiast Geworden?

Mail je CV en Motivatie naar ons via Deze knop ↓