Communicatie

Wij geloven dat luisteren de sleutel is tot goede communicatie. Aandachtig luisteren naar elkaar, naar de behoefte van de klant en naar de vraag vanuit de maatschappij. Het begint bij een gesprek. Hier gaan we doelgericht sparren over jouw doelen, de doelen van je organisatie en hoe communicatie ze kan versterken. Op basis hiervan stellen we een strategie voor en gaan we over tot uitvoering.

We zijn bedreven in de communicatie en evenementenorganisatie voor onze eigen concepten en voor duurzame en innovatieve projecten van klanten. Projecten die ons plezier en energie geven. Daardoor kunnen we onze ideeën vaak ook snel zelf uitvoeren en maken we de wereld iedere dag een stukje beter.

Onze expertises

Communicatie is een krachtig middel om beleidsdoelen te realiseren. We beschrijven hieronder enkele veelgevraagde diensten waarin we ervaren zijn, maar de kans is natuurlijk groot dat jouw behoefte er niet letterlijk tussen staat. Geen nood! We kunnen nog veel meer, dus laten we vooral kennismaken en bespreken hoe we je kunnen helpen. 

Communiceren vanuit de inhoud

Onze inhoudelijke kennis op de thema’s innovatie, technologie, duurzaamheid, energie, cultuur, maatschappij en ondernemerschap combineren we met brede ervaring in het communicatievak. Op deze thema’s ontwikkelen we effectieve communicatiestrategieën en voeren deze uit.
N211 | N470 geeft energie!

Programmamanagement

Bij het programmamanagement van conferenties of projecten zorgen we voor een sterk, gewogen en verrassend programma op de thema’s innovatie, technologie, duurzaamheid, energie en ondernemerschap. We doen de selectie, begeleiding en training van sprekers en programmaonderdelen, al dan niet in nauwe samenwerking met de programmacommissie.
TechxWorld

Stakeholder Betrokkenheid

Betrekken van interne en externe stakeholders verhoogt het draagvlak en de realiseerbaarheid van je project, maar door ze tijdig te laten meecreëren, meedenken en/of meebeslissen wordt je concept vaak ook nog eens beter. Voor iedereen.
Gebiedsontwikkeling N44 - Gemeente Wassenaar

Zichtbaar op ieder platform

We helpen organisaties om hun doelgroep te vinden en op nieuwe manieren te binden via contentcreatie en contentmanagement op social media, ontwikkelen van livestreams en podcasts en het schrijven van teksten en de productie van foto en video.
Infra Innovatie Netwerk

Marketing communicatie

Voor onze eigen concepten voeren we ook de gehele marketingcommunicatie uit om het evenement te promoten, de bezoekersbasis te vergroten en de kaartverkoop te stimuleren. We verrassen de doelgroep jaarrond met relevante, mooie en leuke content en werken toe naar het jaarlijkse hoogtepunt.
Bunkerdag

Persevenement

Heb je echt iets nieuws te melden of te tonen? Dan kan het zinvol zijn om een persevenement te organiseren. Wij zorgen voor het podium waarin jouw boodschap schittert en regelen het programma, de organisatie, de communicatie en PR die daarvoor nodig is.
N211 | N470 geeft energie!

Onze evenementen ervaring

Evenementen zien we als een effectief en activerend communicatiemiddel om kennis uit te wisselen, netwerken te versterken of PR te genereren. Of ze nou offline, online of beide zijn, een evenement vormt een blijvend hoogtepunt in veel communicatieprogramma’s of als losstaand moment.  

Symposium/Congres [Offline, online of hybride]

Zoek je naar een manier om kennisoverdracht en interactie voor een grote groep professionals te organiseren? In de programmaontwikkeling en steengoede organisatie zorgen we voor de energie van de groep met persoonlijke aandacht voor het individu. Van online talkshows van een uur tot een kennisdeelmiddag of een meerdaags congres.
Week van Inspiratie

Publieksevenementen

Wil je het grote publiek bereiken? Wij hebben veel ervaring met publieksevenementen waarbij we veel individuele partijen samenbrengen rond een gezamenlijke ambitie. We realiseren een bereik en een energie die partijen individueel niet halen.
Museumnacht Den Haag

Beurs

Een kleine of grote beursvloer is vaak onderdeel van onze congressen als perfecte plek om showcases te tonen en om de aanwezige bedrijven in contact te brengen met de bezoekers. Veel van onze beurzen hebben we helemaal in huis ontwikkeld, van standbouw en ontwerp tot propositie en integratie in het inhoudelijke evenement.
Cyber Security Week

Evenementen op maat

Staat jouw gewenste evenement niet bij bovenstaande opties of wil je juist een combinatie van verschillende evenementenvormen? Neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat we ook jouw specifieke ideeën kunnen realiseren.
Avond van de Digitale Economie